Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara mummel.... ja


Världen?

Jag är så mycket nu
immateriell men levande

Jag kan se ljudvågor i färger
som ett rutnät över rummet
vi bor i ett kalejdoskop
där man kan smaka ljud, andas solstrålar och skratta trådar av ljus.

Fascineras över mina händer
de är som prasselpapper men
blir till regnbågsrök när jag försöker fokusera


Det mullrar i alla rummets hörn
och världen är grumlig


Kan inte samla alla sinnesintryck...
behöver inte heller


Är detta en fristad
eller är det det här som är livet
och allt utanför
bara väntan på slutet?




Fri vers av Anafenza
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-12 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stroke eller hallucinogener? =)
2013-09-30

  Sonia
Hohi
2013-04-22

  petter rost
"Jag är så mycket nu / immateriell men levande"... "Det mullrar i alla rummets hörn / och världen är grumlig" . . . helvete så fint du har fångat en dagens varelse i dagens värld. Men mycket mer - du är också du själv här. Och det är helt klart inte litet! Nej, det här e inte bara mummel, det är mycket.Kom igen, tillbaka!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza