Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek och andra naturkrafter




Jag undrar hur det är möjligt
att komma någon närmare
när universum bara expanderar

men kanske är gravitationen
och alla andra attraherande krafter
starkare.


Dina nyckelben
skickar elektriska impulser genom mina fingertoppar.

Vi är magnetiska och joniserade

och kanske är vi
en del av det som håller världen samman.




Fri vers av Anafenza
Läst 459 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-17 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skriver mycket vackert
2013-09-30

  Göran P Rödholm VIP
Fin och sann.
2013-04-13

  NiklasB
Ack så enkelt och ändock så tänkvärt! Grym.
2013-01-07

  miljas
Vackert och meddragande! Leve den lilla kärlekens enorma kraft!
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza