Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är livrädd.

jag kan inte gå ner och duscha
för i hallen står mamma och pappa

med sina vassa,
kantiga ord. om mig.

om jag pausar musiken kommer jag höra vartenda ord.
orkar inte andas.

drar in luften, bröstkorgen kämpar febrilt emot.
suckar tungt, utandningen skälver, krampar.

lillasyster sover i samma rum,
tvingar tillbaka varenda tår i ögat.

...skulle nog inte gråtit i vilket fall.
har glömt hur man släpper fram tårarna.

allt ska pressas tillbaka,
var stark, inget får visas.

innerst inne viskar en liten, liten röst
ut sanningen;

döden är en utväg.




Fri vers av imnotfinished
Läst 452 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-04-13 21:52



Bookmark and Share


    ToBi
du är duktig. kan sätta ord på saker o ting, själv kan jag det inte...
2010-07-14

    ToBi
är ju sant...
2010-07-14

    Mejja
Stark text som berör.
Sorgsen. Smärtsam.
Vet.
2010-07-09

  Ninija
Gåshud är alltid ett gott betyg. Mycket fint.
2010-05-12

  Ritva
Stark, känsloladdad skrivet. Känner igen mig själv nånstans. Fortsätt skriva likadant, med äkta känsla! (som det verkar vara här)
2010-04-15

  DerMond
Döden är inte en utväg att ta. Livet är värt att kämpa för! Tårar som fryst kan alltid börja flöda igen. Läka...

<3
2010-04-13

    ej medlem längre
Oj, den tog, bra skriftat
2010-04-13

  Staffan Welroos VIP
känner igen mig i detta. brutalt beskrivet av dessa känslor...
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

imnotfinished