Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(jag är så dålig på det där med rubriker)

Hur ska jag klara av att göra något
när jag inte är någon?
Hur ska jag kunna bli någon
när jag inte gör något?

Hur ska folk kunna se mig som jag är
när jag inte låter någon lära känna mig?
Hur ska jag kunna lära känna någon
när jag inte ens känner mig själv?




Fri vers av imnotfinished
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 14:11



Bookmark and Share


  Ninija
Det här är så jävla bra! Du är så jävla bra!
Jag tyckte alltid att det var som ett slag i ansiktet när alla sa: Tid, ge det tid. Vadå TID??? När, när när ska jag få må bra, vilja leva mer än jag vill dö, när?? Jag säger inget, mer än att jag vill verkligen leva mer än jag vill dö, idag.
2010-05-12

  stenen/ Yv Ericsson
Det första du måste förstå är, att du är någon!

Annars kommer du vara oförmögen, att göra något.
Tiden kommer, när du låter någon känna dig.
Då kommer du lära känna dig själv.

Mycket igenkänn, förvirring, att jobba hårt med. men detta skrivande, är ju en början. Kram
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

imnotfinished