Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula tankar

Vet du vad som är fel?

Att jag saknar dig så
mycket - det är så himla jättefel
att mitt hjärta slår ditt namn

Suddar bort
det är snabbt tillbaks igen

Ser dig i varje korvkiosk
bakom varje kvällsbilaga göms
dina vackra ansiktsdrag

det är så himla fel
Ändå vill jag bara känna mer

Läppar
hud
och tunga
vem vet, kanske ÄNNU mer

och är inte detta fel
så är väl inget här i världen fel

för det här är så himla mycket jättefel...




så spring hem
och skilj dig




Fri vers av imnotfinished
Läst 440 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-24 00:03



Bookmark and Share


  dead_prez
bra att du skriver istället för att prata, det är för veklingar och du gör det lysande bra.
2009-10-02

  BackStabber
Kan bara säga:Gräjt. Gillar denna!
2009-10-01

    Bodil Sandberg
Jag skulle vilja citera nedanstående succi eller vad hon hette..att mitt hjärta slår ditt namn ..är ett fantastiskt vackert uttryck ..
en mycket vacker och klok dikt och slutraderna där..spring hem och skilj dig får en så även att le ..fantastiskt bra!!varm applåd
2009-09-26

  Havsbris
Inget är fel eller ful
om vi inte fanns;
allt är beroende på
etiska och moraliska,
mänskliga och andliga
lagar...

fråga ditt hjärta och
din hjärnan och du
får inget svar... fråga
din själ!
2009-09-25

  succi
"att mitt hjärta slår ditt namn"
väldigt fint må jag säga :)
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

imnotfinished