http://open.spotify.com/track/74nyl9FzVtCBLex9t2IbR0

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://open.spotify.com/track/74nyl9FzVtCBLex9t2IbR0




värme

 

är hennes elektriska hår och den något vågade spegelbilden. är hennes blåmålade hjärta vid roten av hennes bröst. är alla hennes stämplade varumärken. är luggen som döljer hennes snedvridna ögon och deras ledsna vakanser. är att följa hennes bleka konturer innan lakanet täcker deras skakanden. är att hejda sig från att väcka hennes febertrötta kropp, och säga att jag önskar att hon kunde ha varit någon annan. kanske en cirkusclown, en litenstor parasit i ett rödgult pariserhjul som går runt, runt, runt.

är alla stunderna av dragspelsharmoni. alla skor med fel storlekar, och den pyttelilla gråa pudeln som kunde dansa. är trumpetens ordning och det sepiatonade filtret. är den röda gitarrens rostade strängar i en minnesanteckning.

är när hon är jag och min feber är min; har aldrig varit någon annans. är efter gårdagens dramatiskt druckna vin och en spindel som rör sig läskigt från en takbalk till en annan takbalk till en annan takbalk, till en annan takbalk.




Prosa av kollrigheter
Läst 706 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-06-09 00:04



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah, för fan Ali Baba, jag blev lätt febrig med inslag av jasmin a v den här texten, oh dear. Värme
2010-06-13

  Seasons VIP
Kreativt skrivet. Fina 'snapshots', lite huller om buller...gemytlig känsla. Lämnar mig som läsare lite kluven, oförstående...men det viktiga är att värmen når mig, helt fullständigt. Roligt!
2010-06-09

  malin...
Fint, varmt och febrigt. Snyggast : "ögonen och deras ledsna vakanser."
2010-06-09

  sellout
åh..helt amazed. tack för det.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kollrigheter
kollrigheter