Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma har en syster en syster av poesi


Till Ingela

En syster
som väver,
som sömmar
med ord
Hon sår,
och hon plöjer
i minnestyngd
jord

Tung är
väl myllan
och ådret
är slött
Hästen är sliten
och oxen har dött

men det spirar,
det växer
så minusklerna
knoppas
Vi väntar och längtar
på skörden
vi hoppas

Så dukar
min syster
av frukten
ett bord
som mättar
och tröstar
en törstande
hjord








Bunden vers (Rim) av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 13:25



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Du lilla poet-hund, din mamma är en sjusärdeles poet hon också! TACK!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)