Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blondin

Blont och midjelångt hår,
ärr på hennes armar o lår.
En slagpåse redan som liten,
gömde sig för pappa,...kände sig alltid skiten.
Utåt verkade hon må bra skrattade och var alltid så glad
men inombords ville hon bara dö.....skar sig med glas och rakblad.


Mamma varför får jag inte vara trygg?
Varför är pappa så stygg?

Blev tonårsflicka med knoppande bröst.....mamma jag är rädd för männen som springer hemma hos oss....försöker tafsa på min kropp....vill att jag skall ge dom tröst.

Mamma skydda mig.....hur kan du skydda mig? du kan ju inte ens skydda dig själv......mamma välj pappa eller oss....bara välj




Fri vers av törnrosa
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 21:26



Bookmark and Share


  aol
sicken mor och far, man blir så arg, men jag sänder dig en skyddskram,
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

törnrosa