Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag ringde jag dig mamma,inget svar.Din telefon avstängd hänvisning saknas


Mamma idag krossade du mig

Idag mamma krossade du mig...
Jag ringde dig..en röst sa,telefonen avstängd på kundens begäran hänvisning saknas.
Jag blev förtvivlad...ledsen du har stängt ute mig.
Mamma hur många gånger skall du såra mig...stänga ute mig.
Idag krossade du mig...
Jag orkar inte mer.
Jag duger inte,du har valt bort mig.
Förlåt mig ...för att jag blev jag




Fri vers av törnrosa
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa