Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ditt våld


ditt val

.
Du håller ett hårt grepp om mig


Jag är fast i ditt våld


Du viskar i mitt öra att du har rätt..att jag är din


Jag vet att du har fel inom mig


Jag är svag så ....för du har hjärntvättat mig.


Jag intalar mig själv att dina ord är sanna


Du är kontrollerande, du gör mig illa


Du bryter sakta ned mig, förintar mig


Jag vill inget hellre än att bryta mig loss


Men du håller mig för hårt


Jag är fast i ditt våld....
jag förblir hon utan ord.




Fri vers av törnrosa
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-15 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa