Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vände

MIN SMÄRTSAMMA KÄRLEK!
Jag gav...du tog.
Jag grät...du brydde dig inte.
Jag försökte prata med dig....du var tyst.
Jag försökte igen....du blev arg.
Jag grät mig till sömns....du vände mig ryggen.
Jag orkade inte .....du vann.




Fri vers av törnrosa
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa