Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt till en person som kan vara en av dem starkaste jag träffat.


Snälla sms

Snälla sms säg vem hon är
när alla årstider henne så väl klär
ett perfekt motiv för den bästa konstnär
vart är hennes vingar som alla änglar bär

Snälla sms be henne tänka till
det är mångas dröm att ha henne tätt intill
så låt inte tårar gå till spill
hjälp henne reda ut vad hon vill

Snälla sms förmedla vad jag tycker och tänker
när jag via dig mina gratulationer skänker
hennes personlighet är ett skepp som ingen sänker
undrar vem hon för denna dikt misstänker? :)




Fri vers av Adis Bajraktarevic
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-22 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adis Bajraktarevic