Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi färdas med vinden

vinden vänder alltid...

frågan är...

åt vilket håll?




Övriga genrer av Adis Bajraktarevic
Läst 549 gånger
Publicerad 2008-02-29 03:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ytterligare en fråga: Vänder vi oss alltid åt det håll vinden vänder?
Är man inte en vindflöjel då?
Det kallas att vända kappan efter vinden.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Adis Bajraktarevic