Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att inte ge upp, hur svårt det än må vara så ska man nå sina drömmar.


Ensam är stark

Alla drömmer
du är inte ensam....
människan glömmer

Alla känner samma saknad
du är inte ensam...
människan är så skapad

Alla stöter på tillfällen i livet
du är inte ensam....
människan klarar inte klivet

Alla har murar att riva
du är inte ensam...
människan börjar grina

Alla blir vi kära
du är inte ensam...
Människan vill vara varandra nära

Alla vill vi leva
du är inte ensam...
Människan ständigt treva

Alla fammlar
du är inte ensam...
människan ständigt ramlar

Alla kommer inte upp
du är ensam...
Människan ger upp




Fri vers av Adis Bajraktarevic
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 17:10



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet
2008-03-09

    sunnanvind
Bra skrivet!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Mänskan är en mupp.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Adis Bajraktarevic