Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år sedan

Ingeting är längre..
som det brukade vara
tiden rinner iväg..
och här sitter vi bara
i mörkret sörjandes..
skuggan vid min sida
Ibland önskar jag..
att du kunde se mig lida

Förstår att..
ingen av oss kan sluta sakna
tiden hjälper inte..
om vi själva inte klarar av att vakna
Nu, ett år senare..
önskar jag att du kunde förklara
för mig och Amanda..
om vi verkligen är klara

jag vet att...
din själ lever kvar
och att din närvaro..
ständigt påminner oss om hur det var
och att du säkerligen vet..
varför jag inte ger upp min dröm
jag vill därför..
ge dig enormt med beröm

Ditt hjärta..
bärs vidare med vackra ord
du saknas..
av alla människor på denna jord
en del minns dig..
varje dag med hjälp av gamla minnen
vi andra önskar..
att vi kände dig med alla våra sinnen

Jag vet att..
du fortfarande kan höra mitt hjärta slå
önskar bara att..
du kunde om en ny chans föreslå
varje kväll pratar jag till dig..
du kanske börjar förstå vad Amanda betyder
förstå att..
jag alltid mitt hjärta lyder


Ingeting är längre..
som det brukade vara
tiden rinner iväg..
och här sitter vi bara
i mörkret sörjandes..
jag och min skugga
hela tiden önskar jag..
att dessa tårar slutar dugga




Fri vers av Adis Bajraktarevic
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adis Bajraktarevic