Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran!


Återhållen åtrå

"Att bli förälskad i sig själv är början på en livslång kärlekshistoria"
brukar min paranta väninna på Nybrogatan brukar säga
När hon får syn på sig själv i spegeln brukar hon glatt utbrista:
"Moi, moi, moi!"

Hon ser till att kärleken växer
genom att dagligen inhandla diverse delikatesser
på Östermalmshallen
som hon sedan avnjuter
med ett glas chablis i sin
åttamiljonersvåning, omgiven av flyttkartonger
- Gudbevars: Det är ju bara fem år sedan hon flyttade in...

Ack, om man finge drabbas av en sådan lidelse!!!
Själv åt jag isglass till middag och då jag
får syn på min spegelbild börjar jag genast att klämma finnar,
räkna ålderstecken
och sucka missmodigt.




Fri vers (Fri form) av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 14:25



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Härlig text:)
2010-08-30

  Ingela Svenson VIP
Hahaha, denna känenr jag igen, och den är helt underbar! Men du kanske borde träda fram som människa? Som hund blir denna text lite svår!;=)
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)