Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100414- I mina tankar

Vet att jag borde sova, men kan inte
Både täcke och kudde känns fel just nu
Saknar dig men vill inte skicka och störa
Vart är vi påväg
Har vi ens börjat
Så mycket som snurrar nu
För mycket vin
det får mig att tänka för mycket på saker som jag inte borde
Du och jag till exempel
Blir inte bra när man är lite smått berusad
Hur patetiskt är inte det
smått berusad på en onsdag
Visst snart är det torsdag men vad hjälper det
Jag är fortfarande berusad och kan inte sova för det




Fri vers av FourSeasons
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons