Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågandes

Det finns så många frågor jag vill ha svar på
men frågar jag dig får jag bara ett därför tillbaka.
Det är inte det svaret jag söker,
jag vill veta varför du är med mig,
varför jag ska lita på dig.
Ett därför räcker inte långt,
inte denna gången grabben!




Fri vers av FourSeasons
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-10-25 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons