Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en dikt utan mer av en dagboksanteckning...


Baby, darling...

Du är en sån person som söker uppmärksamhet på näst intill provocerande sätt
Volvo, tatueringar, kors i bilrutan och dansband på hög nivå.
Vet du att allt det är fel, tillsammans, fast det är klart
volvo och dansband funkar väl bra
Du är en sån person som mååååste ha kaffe på morgonen
jag är likadan så no hard feelings, men mjölk och socker?
Honey, förstår du inte, du behöver inget socker för du är söt ändå
och mjölk, babe, jag sväljer dig ändå
Morgonciggen är den bästa ciggen, näst efter ciggen efter sex
eller den efter maten, ja den innan är de inget fel på heller
och den man måste röka i reklampausen (tv4 har 5 reklampauser på en timme)
och jag börjar tro att vi rökar för mycket
Två paket om dagen kan inte vara nyttigt för lungorna och darling
jag har redan svårt att andas var gång du går
Trots alla dina fel och mina bristningar (mest på låren då men de har väl alla människor får jag hoppas)
så tror jag ändå vi passar rätt så bra ihop
kanske inte helt perfekt
men vi funkar ju annars skulle vi inte klarat såhär långt
för söte, vem behöver stjärnfall, ringar och kyrkklockor när vi bara kan ha varandra?




Fri vers av FourSeasons
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons