Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan du vara så nära men ändå så långt borta, otillgänglig....?


När jag ligger bredvid dig och tittar in i dina ögon

Hur kan du bara ligga där så oberörd
så ovetandes om vad som händer bakom min kyssta panna
Det är som om du inte ser mig och ibland
ibland undrar jag vad jag gör här
Jag ger dig små hintar hela tiden
dygnet runt
bara för att se om du överhuvudtaget förstår mig
men jag får ingen respons
Ibland när jag ligger bredvid dig kan jag känna
direkt
den stunden du tänker på något dåligt
det börjar blir ofta nu
för ofta
och jag vet inte längre vad som skrämmer mig mest
att vara ensam själv
eller vara ensam i en tvåsamheten
Älskling, det är inte såhär det ska vara
och jag vet inte själv längre varför vi stannar kvar




Fri vers av FourSeasons
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons