Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vad som är....

Han lovar så mycket som han inte kan hålla,
hon accepterar så mycket som hon inte borde.
Tillsammans har dom en tillfällig hållplats,
båda vet att det inte kommer hålla
men båda är för fega för att släppa taget...
Hon håller fast allt vad det går,
han låter henne hållas,
men innerst inne tror jag att ingen av dom är riktigt lyckliga.
Hon gråter sig natten igenom,
han sover för att slippa se henne.
Kanske hade dom mått bättre var för sig,
men ingen vågar pröva
så dom lever vidare i en värld som börjat bli deras vardag
och det är sorgligt att se personer som en gång gjorde allt för att vara med varandra
nu gör allt för att slippa se varandra.
Några som var så kära och efter en tid älskade varandra glida ifrån varandra,
men det är så det är, tiden går och allt förändras.
Någon måste ta det slutgiltliga steget, vem det blir vet ingen än,
men det kommer.
Detta är en kärlekshistoria utan ett lyckligt slut....




Fri vers av FourSeasons
Läst 267 gånger
Publicerad 2012-03-28 15:36



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Kan relatera till mycket i den här texten. Vilket betyder att du skrev till så att du förmedlade något på ett bra sätt. Även om innebörden inte var lycka.
Hursomhelst, tack, Det var en upplevelse att läsa
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons