Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man kunna veta?

Mr R är tillbaka, lovar mig guld och gröna skogar...
Men jag vet bättre nu, eller gör jag?
För just den sekunden då hans nummer lyser upp displayen på mobilen slår mitt hjärta ett extra slag och jag glömmer alla krossade glas, hårda ord och bittra avsked och är helt fokuserad på hans ljuvliga hej. Den hesa whiskeyrösten som får mitt hjärta att tina, hans lugnande ord som lovar att allt är annorlunda nu, han har ändrat sig får mig att börja tro.
Tro på hans ord fastän jag vet att jag inte borde. För jag vet, att en man som han kan spelet, han vet vad som krävs för att jag ska lita på honom. Och just den biten gör mig förvirrad, hur ska man kunna lita på någon som sårat än så djupt? Hur ska jag våga lägga mitt hjärta i hans hand när jag vet att han en dag kommer krossa det? Ändå kan jag inte sluta...tänk om...




Fri vers av FourSeasons
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons