Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så många gånger förut...

Så skulle han på fest och deras planer fick ännu en gång vänta, hon börjar bli bra på det nu, vänta...
Vid midnatt börja han ringa och böna och be, kunde hon inte komma dit, han saknade henne så.
Självklart gick hon dit, han ägnade inte en sekund till henne.
Timmar senare gav hon upp, hon sa hon skulle hem, han bara nickade.
Ytterligar några timmar skickar han, varför vill du vara med med mig och hon gav samma svar som så många gånger förut, för att jag älskar dig.
Sen dess har hennes telefon varit tyst och allt hon undrar är vad hon gjorde för fel...




Fri vers av FourSeasons
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 09:59



Bookmark and Share


  Bobby
Stark text om ensamhet, och hopplöst hopp...
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons