Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

river en vacker dröm



det finns någonting som bara visas med känslor

fåglar är inget mer än djur utan sin sångröst

människan är ett värdelöst fenomen utan en vän

hoppande grodor över en motorväg

oddsen på att alla klarar sig kan du ju gissa dig till själv

eftersom poesin som poeter försöker sig på

kan vara en framgång likt en baksmälla

vissa tror på gud, andra inte, en annan tror på sig själv

den tredje i raden från höger blundar på skolkortet

men han är med i skolkören så det är helt okej

musikmajjen älskar hans röst

men en fågel är han inte.




Fri vers av clarie. k
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k