Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all kontakt är bruten, det finns inget kvar nu mer än minnen. ett år av kärlek, saknad och ilska. jag antar det är som dom säger: "man växer ifrån varann" det gjorde även vi.


ensam, igen



mitt i staden betong står en slagen blondin på en öde perrong,


sjungandes på en stilla sång


hoppas hon att pojken i hennes dröm ska återvända än en gång.


han bryter ner henne allt efter som


den där tredje parten blir vad hennes mardrömmar handlar om.




Fri vers av clarie. k
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-31 09:51



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Clarie - jag såg dig på perrongen.
Jag känner för dig.
Bra skrivet.

/Mow Dean
2011-01-31

    vilgot hellros
mkt mkt bra,
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k