Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina sömnlösa nätter



sömnen är borta likt smaken på ett tuggummi man tuggat för länge.


ändå fortsätter tuggandet eftersom det enda som finns kvar nu


är en silvrig ihopknycklad påse


och ett hårt smaklöst tuggummi





försöker smått förtvivlad få tillbaka sömnen,


smaken av hallon


och viljan att sluta sig i samfund med mörkret




Fri vers av clarie. k
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k