Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förklara för mig för

jag vet inte om det är doften av vanilj
eller bara själva lågan

jag vet inte om det är du
eller bara minnena

jag vet inte om det är musiken
eller själva applåderna

jag vet inte om det är stadsdelen
eller busshållsplatsen

jag vet inte om det är regnets smatter
eller tystnaden efter

jag vet inte om det är oskar linnros
eller han som länkade den första låten

jag vet inte om det är kläderna
eller parfymen

jag vet inte om det är de gamla dagboksinläggen
eller personerna bakom

jag vet inte om det är halsbandet
eller bara känslan som infann sig när du berömde det

jag vet inte om det är maskinen
eller bara texten

jag vet inte om det är fotografen
eller horisonten



förklara för mig för jag vet inte





Fri vers av clarie. k
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-11-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k