Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tog lägenheten längre ner på gatan



Tog lägenheten längre ner på gatan,

eftersom ägaren var på semester i Thailand.

Jimmy undra om jag kollat så det var okej,

killen har gjort det mesta, men detta var något han aldrig fått,

jag svara: ”man frågar inte om lov när det kommer till inbrott’

Killarna ska ha chinos och en skjorta från Lyle & Scott,

medan brudarna inte behöver ha på sig nått.

Jag har en bjudning, tills gästerna bär mig hem,

de kommer snackas, om vem de var som styrde ikväll,

grannarna klaga när vi maxa Ulf Lundell,

men det är sånt man får stå ut med när det är Lördag och helg.




Fri vers av clarie. k
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 14:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Är det språket medvetet lite för vardagligt här?
Ett grepp i såfall som går hem, då textens innehåll tangerar språkbruket
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

clarie. k
clarie. k