Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografier

du säger att vi inte kommer sakna varann
att trånga skor måste bytas ut
annars gör det ont
men älskling
jag har alltid haft trånga skor
de klär mig

och du säger att kaffet börjar bli kallt
att filtret inte filtrerar
– längre –
men älskling
kallt kaffe är som varmt kaffe med mjölk,
och det tyckte vi om

och du skriker, kastar, slåss
och viskar några trasiga ord
men jag hör de aldrig
inte ens när jag försöker
inte ens när jag vill

och alla fotografier blir tomma,
som om trånga skor skulle vara obekväma,
som om kallt kaffe skulle smaka illa,
som om jag skulle ha hört det du alltid viskade

och alla fotografier blir till damm
som om vi aldrig fanns älskling




Fri vers av Roza
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 22:06



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Känslosamt skriven
Känns vid varje steg till ett uppbrott

Gillade alla raderna...
Från start

"och alla fotografier blir tomma,
som om trånga skor skulle vara obekväma,
som om kallt kaffe skulle smaka illa,
som om jag skulle ha hört det du alltid viskade"
2012-05-02

  tess_
riktigt fint skrivet!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza