Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för vi slutade att andas tillsammans

du skriker efter luft
en liten, liten paus
ett andetag i en annan värld
en annan värld i ett andetag
och skrik, skrik, skrik
efter tystnad

och jag andas allt du är
allt du var
spelar spel med ditt förstånd
för jag glömmer
glömmer vad tystnaden kan göra
vad några andetag betyder

men i bilderna finns vi kvar
du och jag
och vi dansar i takt
symbios
för vi finns, kanske fanns, i varandra
ja vi fanns där någonstans
i de tunna lätta andetagen
i de grådisiga minnena




Fri vers av Roza
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-28 03:57



Bookmark and Share


  Honest Ape
Är det här till någon speciell?
Känner nästan att det finns en speciell åhörare i det du skriver ut. Texten utsöndrar känslor - övergivenhet blandat med tillgivenhet, blandat med förakt och kärlek.
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza