Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tystnande sus i säven

det blir så svårt allting
när det blir svart
när späda barnröster förvandlas
tonlösa skrik
krig

ett slags avsked
ett aldrig mer förlåtande farväl

och jag skulle behövt dig på vägen
hela vägen fram
jag skulle behövt dig där vid sidan
hållandes i min arm

men det blir inga fler vaggvisor
inga eviga godnattkyssar
inga jag-skyddar-dig-från-allt
nej det blev för sent
för edelweiss och alla andra
det blev för sent en dag
för sent att glömma

och du lät mig drunkna
lät mig bara tappa luft
glömma andan
kippa efter något förlorat

precis
som om det inte betydde något
precis
som om jag inte vore mer än ett sus
precis
som om jag vore ett tystnande sus i säven




Fri vers av Roza
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-31 23:36



Bookmark and Share


  alrikod
Extremt träffande,
lämnar ett hål i bröstet
som drar kallt

som låter mig se dem jag lämnat.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza