Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymålade naglar

det finns hål
hål som ropar våra namn
här och där
överallt

och vi är de
de som målar
lackar trasiga naglar
färgar evigt mörker

se mig
kan du vara mig
låt mig snälla synas
finnas i dina skimrande vardagsnyanser
för en liten liten stund

för jag ser alla hål
alla hål som ropar våra namn
de finns där
i mig, dig och alla andra på tåget
enorma avgrundshål som skriker
som vi tappar bort oss i
som vi slutar existera i

så nymålade naglar gråter blod
i bland
och vi kanske glömde bort något
viktigt




Fri vers av Roza
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-01 23:35



Bookmark and Share


  blaite
Nice skrivet. Vart fötterna fina :)
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza