Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika barn leka bäst

och det gör så ont ibland
så fruktansvärt ont någonstans
att veta att du är så
så långt bort
så försvunnen
ifrån mig

jag blundar
kanske blir det bättre
en, två, tre sekunder
men ingenting händer

sen minns jag allt fint
men sanningen gör ont
det säger alla
hela tiden, varje dag
för sanningen gör faktiskt ont
så mycket ondare än drömmen

och jag vill ha dig på min sida
men du vill ha mig på din
så vi står kvar
tomrummet ekar

jag kommer aldrig få känna
din hand genom mitt hår




Fri vers av Roza
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 12:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Just så kan det kännas. För både gammal och ung. Tänk så lika vi människor är...trots allt. Gillar din dikt.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza