Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Livet. Ditt liv]


Utstå inte




När jag visade det mod
som fattades dig
sa du att jag syndade

När jag sökte den frihet
du sedan länge glömt
blev jag kallad svag

Om världen är en prövning, älskade
vet du lika lite som jag

Så utstå inte
Vänta inte
på underverk efter regnet
Kanske är livet redan nu
belöningen
för länge sedan glömda vedermödor




Fri vers (Fri form) av Lanterna
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lanterna