Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

om natten får jag

sällskap av ensamheten

under himlens rymd




Bunden vers (Haiku) av Lanterna
Läst 273 gånger
Publicerad 2015-09-03 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lanterna