Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som man vet men inte vill tänka på och "Hörde elden slicka på din sträng Just där tonen skulle landa Innan handen hunnit stanna och hjärtat börjat vandra" Stefan Sundström och Laleh - En näve näring


Du sa att jag missuppfattat alltihop och det blev början på ett slut

Vi vänder drömmarna i sömnen för att komma fram till vad som betyder något
och det enda som visar sig vara sant är att känslor för en gångs skull blivit subtila
jag anstränger mig för att nöta dina strängar men missar varje gång och det låter lite falskare för varje dag som går
ändå kan jag inte låta bli att hålla mig kvar

Du vänder på dig hela tiden när du sover och jag tänker att det måste ha något att göra med orolighetsmolnen vi har ovanför oss
efter en viss betänketid visar det sig att allt blivit filosofi,
en känsla av att ingenting går att veta med säkerhet
och luften smakar gul snö och marken luktar ensamhet
vi väntar på vår nu

tristess är det värsta vi vet och ändå är det så lätt
att hamna där
för stockholm är inte bättre än någon annan stad om man inte vet var hjärtat är
och jag memorerar bilden av dig i mitt huvud, för








en grå dag kommer jag lämna dig




Fri vers av Jeny
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-22 18:02



Bookmark and Share


  F.
Grep tag och bet fast. Slutraderna blir så definitiva, och syr ihop känslorna man kastats fram och tillbaka i tidigare i texten. Gillar. Mycket.
2011-02-22

    sårosa
för stockholm är inte bättre än någon annan stad om man inte vet var hjärtat är

hjärtat i texten detta. enligt mig. snyggt!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig