Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig

nu vänder jag in i mig själv
söker upp skrymslen jag länge hållit undan

du tittar inte på mig längre
som du brukade
du vet att jag försvunnit bakom svarta tankar

se mig när jag mår som sämst
låt mig se svart och ha ont men
hjälp mig då att skratta

låt mig gå i bitar
men följer du mig hem sen?

jag är en trasig konstnärssjäl
det var så livet skapade mig

och utan det dör jag

håll mig vid liv




Fri vers av Jeny
Läst 678 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-30 20:15



Bookmark and Share


  hets
fint
2009-02-22

    tehdog
se mig när jag mår som sämst
låt mig se svart och ha ont men
hjälp mig då att skratta

gillades... bra
2008-12-25

    sårosa
fint de du skriver att låta någon må dåligt men ändå vara där =)
2008-12-13

  Patrik Englund VIP
stark avslutning.

håller med eva.
2008-12-01

  Eva Langrath VIP
Starkt smärtsamt Texten griper tag.

Eva
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig