Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjespel

av min hand

vilse för alltid
den mänskliga gestalten

bultande strimma

huden vid såret

händer på ett
använt piano
med svag ton



En sökning av vinden
teckning av en hand

Cinderellas önskan

förkasta ett förslag

prata forum
en plats om stepsisters




Fri vers av purplepea
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-14 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purplepea