Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångerna från ett blandband

Doften av virginiatobak och sångerna från ett blandband
solljusa
berusade
dödsdag

I Södern med vapenbröder
burdus
ett horhus
blåljus

Beskyddarinnan och en mint julep
bekvämlighetsflagg
blues
munspelsblues

Vardagsvacker i Nashville
väntan
glasklart
dyrbart
blues

blues
blues
blues




Fri vers av purplepea
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-17 11:37



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Som en sång, finstämd.
2011-01-18

    sårosa
å jag gillar. snyggt hur du droppar ord och blandar dem med meningar
2011-01-18

    Kim Eva Pettersson
Tempofylld på alla bra vis! Den har ngt den här...kanske är det just tempot..gillar den på ngt sätt iallafall.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

purplepea