Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår värk

Mannen låg naken på sängen. I hörnet av rummet glimmade en tv sitt sken. Ljudet var avstängt. Pendeltåget utanför marscherade rytmiskt. Neonljus skänkte rummet ett grönt skimmer.
Med övertalning hade hans händer blivit bundna i sänggavlarna. Andhämtningen ökade när hon ålande ur sig klänningen.
-Snart min vän, viskade hon fram med en hes röst. Girigt föll blicken på hennes bröst, stora och fylliga, precis som han gillade dem.
Med tillfredsställelse kände han hennes hand greppa tag om honom. Han hann aldrig se kniven. Med ett snabbt snitt skar hon av penisen. Hon höll upp lemmen framför honom. Skräcken vällde fram över honom och en smärta han tidigare aldrig upplevt spred sig intensivt över hela kroppen. Det kändes som hela han exploderade.

Städerskan som upptäckte kroppen, hade sprungit ner till receptionen. Han förstod först inte vad hon sa. Hon bröt mer än vanligt på ryska och gestikulerade upprört. Men han hade tydligt hört orden, blod och död. Portieren kände sig illamående när han stirrade på liket. Han ville kräkas och stängde dörren. Blek stod han där utanför sviten och väntade på polisen. Det var inte första gången han sett en död kropp. Men detta var annorlunda. Den döda mannen på sängen var...




Fri vers av purplepea
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-19 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purplepea