Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I can't be my own hero

Det känns som
att jag har hittat hem
igen

Jag som trodde mig hitta
i livets labyrinter
och hantera den
öronbedövande tystnaden

Men jag är tydligen
ingen egen hjälte

Jag trodde mig klara av
tankar som vägrar släppa
sina minnesspår
och ett hjärta som alltid
slår för sig själv

men det är svårt ibland
när man vänder sig om
och möter

den egna ensamheten
som hånskrattar
åt patetiska försök
att vara någon
åt någon annan




Fri vers av anii
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-02 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anii