Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'll do it for you

Hon följde hans sovande siluett med blicken
i morgonstrimman som letade
sig in genom tyllgardinerna

Och trots att de i tystnad
lovat att aldrig återvända
låg de nu där
intrasslade i tunna lakan

Hon lade sig tätt intill
och lät hans andetag
smeka hennes öra
när han formade
älskvärda ord med sina läppar

Nu var hon redo att
vända ut och in på sig själv
och ge det en ny chans




Fri vers av anii
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anii