Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kan inte radera dig

Det finns nätter då jag
fortfarande
kan vakna upp
ur drömmar
som förtär mig inifrån

med en ständig undran
vart dina andetag
vid min sida försvann

Det finns ingen ork att bry sig
och betydelsen av tillit
har sedan en tid tillbaka
förlorat sin dignitet

Igår saknade jag det vi hade
Idag saknar jag dig
Imorgon kanske jag bara saknar
den du kunde ha varit




Fri vers av anii
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anii