Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag skapare av mina egna fotspår?

Är jag skapare av mina egna fotspår?
Med ojämna hjärtslag där jag går?

Med främmande skor på denna jord
Jag kämpar med mina egna budord

I skuggan av mina egna eftertexter
I rytmen av mina egna sångtexter
I vaggan av mina egna reklamtexter

Skriker jag ut och går sönder i varje steg

Mina spillror skapar frön
som våldtar marken
Mina spillror är min bön
att födas med den oskrivna arken

Är jag skapare av mina egna fotspår?

För sönder är jag där jag går




Fri vers av _Zeeta_
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 16:46



Bookmark and Share


  Sergej
Varför så mörk Azzi... mörkt men bra!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

_Zeeta_
_Zeeta_