Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund i taget

Le, skratta
För ingen får se
Det djupa intet du lämnat i mig

Torka tårar
Släng på lite mascara
dölj, förneka
Fokusera på att andas

Snart är det över
Och ingen ska se
Kärleken till dig finns kvar i mig

Min blöta kudde är mitt enda vittne
till tragedin som pågår i mig

Scen, camera and action
Å så leker vi en stund igen

Fokusera på att andas
En sekund i taget




Fri vers av _Zeeta_
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-12 14:05



Bookmark and Share


  Celticgirl
Vackert och stilfullt!
2011-09-14

    ej medlem längre
Bergmanskt ... snygg sorg
2011-08-20

  Havslugn
Precis!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

_Zeeta_
_Zeeta_