Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sun is rising

Passion, sences, irresistible, yearning
silent, wishes, slowly, burning
powerful, urges, screaming, drowning
souls, restless, moments, heating
raceing, pulses,
cooling, breezes,
breathing, calmly
sun is rising




Fri vers av _Zeeta_
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-17 20:57



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Jag gillar den massor

//Mjao
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

_Zeeta_
_Zeeta_