Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt tid, Rätt plats.

Ett avstamp
Mot högre höjder

En lärdom
Jag inte kunde vara utan

Du var det kärl

Jag valde att smälta i.




Fri vers av _Zeeta_
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-17 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikt; ett haiku. Underbar
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

_Zeeta_
_Zeeta_