Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev till min älskade Flickvän.


Runor av Eld

I mitt hjärta hårt som sten
Du ristade runor av eld
Skrapade mot hud och ben
Du ristade runor av eld
Blodet sköljde i mitt inre
Du ristade runor av eld
Brände sorgen i mitt sinne
Du ristade runor av eld
Sorgmodet lyftes från mitt bröst
Du ristade runor av eld
Tog mig till dig, gav mig tröst
Du ristade runor av eld
Ett budskap av kärlek och värme
Du ristade runor av eld


Du ristade runor av eld i mitt inre
För alltid jag dessa ord bär
Du finns vid min sida vad som än händer
Du är mig för alltid när.




Fri vers av Thorgal
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-12-17 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal