Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte.. Den kom en kväll. Gillar den. Känns sann på nåt vis.


Snön

Snön är vit
Snön är kall
Snön gnistrar
Av tusentals stjärnor

Snön är förrädisk
Snön är lockande
Stjärnorna gnistrar
Och dör

Snön kommer åter...




Fri vers av Thorgal
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal