Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom inte på nån bra titel :/ hade inte det ifrån början... och den haltar väl lite här och där. men men...


Färd från midgård

Valkyrior så vackra
Mig hämtat ifrån Jord
Till Odens sida
Färden nu drar

Mitt hjärta trött
Har för sista gången slagit
Från midgårds berg
Och vackra dalar
Valkyrior mig har tagit

Mina svunna vänner
Otåligt mig vänta
De som så många gånger
Fått mig att suckande längta

Nu står vi åter tillsammans
Bundna till varandra
Aldrig mer ensam kvar
Aldrig mer ensam vandra

Valkyrior så vackra
Mig hämtat ifrån Jord




Fri vers av Thorgal
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-09 19:55



Bookmark and Share


  Klas
Av någon anledning försvann en del av kritiken jag lämnade.
Det som försvann var det som jag ansåg skulle förstärka bilden.
Att ersätta "Från Midgårds berg", till Bland Midgårds berg.

/K
2006-01-09

  Klas
Jag tycker att det var bra i största allmänhet, till och med vackert.

Men om jag får komma med ett litet råd,
föreslår jag att "Valkyrior mig har tagit",
stryks ur andra stycket.

Jag skulle dessutom skriva om "Från midgårds berg"
till .
Detta för att en vacker bild ska målas upp.

Spara Informationen att valkyriorna hämtat "dig"
till slutet. Precis som du har gjort.

Bra skrivet.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal